Våre behandlinger

Vi har et bredt tilbud av behandlinger og tjenester. Vi hjelper deg.
Finn priser og bestill time med noen få klikk.

Allmenn
tannlegebehandling

Protetikk

Skallfasetter

Periodonti

Kjeveortopedisk
behandling

Tannimplantat

Tannbleking

Akutt hjelp

Allmenn tannbehandling

Generell munnhelse – fylling, rotfylling, trekking, rensing, røntgen og forebyggende behandling.

Dine generelle behov, som rotfylling, fylling, trekking av tenner og forebyggende behandling. Ofte kombineres dette med estetisk tannlegebehandling – for eksempel keramiske kroner som er designet for å se og føles naturlige ut.
Alle behandlinger utføres med smertefri bedøvelse.

Kjeveortopedisk
behandling

Få et rettere og sunnere smil! Med hjelp av de nyeste, kjeveortopediske teknikkene retter vi tannstillingen din – enten du ønsker vanlig eller usynlig tannregulering.

Å investere i et vakkert smil vil ikke bare hjelpe på selvtilliten. Det vil også forbedre munnhelsen. For én ting er det vakre smilet. En annen er den funksjonelle delen. Ved å regulere tennene skapes det en balanse mellom kjeveledd, muskulatur og tenner.

Ønsker du en perfekt tannstilling er Waage Tannlegesenter rett sted. Vår kjeveortoped Andrea Bazzucchi har 20 års erfaring med behandling av både voksne og barn.

Protetikk

Erstatt eller restaurer tapte og skadde tenner med keramiske kroner, broer eller proteser. Vi velger den beste og mest vevsbesparende løsningen.

Protetikk brukes for å erstatte tenner eller deler av tenner som mangler. Tanntap kan gi problemer både funksjonelt og estetisk, men det finnes i dag gode alternativer for å løse problemet.

Tannimplantat

Erstatter manglende tannrot, og er et godt alternativ til bro og protese. Laget av titan og zirconium, som settes i kjevebenet som en kunstig rot.

Et alternativ til bro og protese kan være tannimplantat, som brukes til å erstatte en manglende rot. Denne har en rot av titan, med en kunstig tann festet til implantatet. Fordi tannimplantater krever en eller flere kirurgiske prosedyrer, må du få grundig evaluering før behandlingen kan starte. Dette inkluderer en klinisk og en røntgenologisk evaluering.

Skallfasetter

Skreddersydde skall i porselen eller glasskeramikk. Disse limes til tennenes overflate og gir et nytt og naturlig uttrykk. Dette blir gjort på tenner med frakturer, misfarging eller emaljedefekter.

Fasetter er veldig tynne, skreddersydde skall i porselen eller glasskeramikk, som limes fast til den fremre delen av tennene for å få et naturlig, vakkert smil. Dette er en rask og effektiv løsning på tenner med emaljedefekter, frakturer eller misfarging. Fasetter kan også brukes til å kamuflere mellomrom hvor kjeveortopedisk behandling ikke er egnet.

Etter konsultasjon bestemmer vi om dette er den riktige behandlingen for deg. Deretter blir tannen preparert ved at det fjernes et tynt lag av emaljen. I noen tilfeller er ikke dette nødvendig. Du kan få lokalbedøvelse, men prosedyren bør ikke forårsake noe smerte.

Tannbleking

Profesjonell tannbleking er en trygg måte å få tilbake tennenes naturlige farge på. Vi bruker kun godkjente produkter til å trekke fargestoffer ut av tannen og gjenopprette hvitfargen.

Profesjonell tannbleking er en trygg måte å få tilbake tennenes naturlige hvitfarge på. På Waage Tannlegesenter bruker vi Opalescence home-whitening gel – et medisinsk godkjent produkt, basert på årelang forskning og utvikling. Dette er en profesjonell tannbleking som kun tannleger kan tilby.

Før behandlingen vil vi sørge for at din munnhelse er perfekt. Deretter starter vi med å tilpasse blekeskinner til akkurat dine tenner. Du vil så bli instruert i hvordan blekingen gjennomføres.
Ta det første skrittet mot et hvitt smil og bestill din time i dag!

Periodonti
(Kronisk tannkjøtt-betennelse)

Våre tannpleiere samarbeider med spesialister for å kunne gi deg som lider av tannkjøttsykdom best mulig behandling og oppfølging.

Det typiske tegnet på tidlige stadier av tannkjøttbetennelse (gingivitt og periodontitt) er blødende tannkjøtt, betennelse og dårlig ånde. Ved de siste stadiene vil tenner løsne og kanskje falle ut.

Husk å bestille time hos oss så fort du ser de første tegnene – det er ikke uvanlig å for eksempel undervurdere små tannkjøttblødninger.

Akutt hjelp

Vi tilbyr akutt hjelp til pasienter med tannverk, hevelser, infeksjon og/eller traumer.

Vi tilbyr alltid akutthjelp samme dag i våre åpningstider. Vi anbefaler deg å ringe tidlig på dagen.

Er du utsatt for traume eller kraftig hevelse i ansiktet utenfor vår åpningstid, ber vi deg ta kontakt med legevakten.