Allmenn
tannlegebehandling

Generell munnhelse – fylling, rotfylling, trekking, rensing, røntgen og forebyggende behandling.

Dine generelle behov, som rotfylling, fylling, trekking av tenner og forebyggende behandling. Ofte kombineres dette med estetisk tannlegebehandling – for eksempel keramiske kroner som er designet for å se og føles naturlige ut.
Alle behandlinger utføres med smertefri bedøvelse.

Fyllinger

Dersom du har fått hull i eller brukket av en del av tannen, vil det være behov for å restaurere den. Vi erstatter den manglende delen av tannen din med tannfarget fylling, og gjenoppretter på den måten tannens styrke.

Rotfylling

Har du fått infeksjon på roten til en tann vil det være behov for rotfylling. Dette er en smertefri prosedyre hvor vi fjerner årsaken til infeksjonen i løpet av én eller to behandlinger.

I noen tilfeller vil det være behov for en såkalt krone i etterkant.

Trekke tenner

Selv om tennene våre er ment å vare livet ut er det en rekke grunner til at det kan bli nødvendig med tanntrekking. Karies, tannfestesykdom (periodontitt), traume – eller kanskje en visdomstann som forårsaker infeksjoner i tannkjøttet.

Trekking av tenner utføres raskt og smertefritt ved hjelp av lokalbedøvelse.

Smertefri behandling

På vår klinikk legger vi stor vekt på at tannlegebesøket skal være smertefritt og trygt. Ved ønske eller behov bruker vi lokalbedøvelse for å gi deg en mer behagelig opplevelse. I noen få tilfeller kan vi også gi beroligende medikamenter før behandling.

Røntgen

Vi har moderne røntgenutstyr som dekker alle behov. Med 3D-bilder kan vi for eksempel planlegge trekking av visdomstenner og implantatbehandling på 3D-modeller av skjelettet. Det gir deg en veldig sikker vurdering før inngrepet.