Møt våre ansatte

Vårt fokus er at pasienten skal få den optimale behandlingen. Derfor jobber vi sammen som et team, vi samarbeider med spesialister for å kunne tilby den mest optimale behandlingen til deg. Vi samarbeider også med en osteopat som kan hjelpe med kjeveleddsproblemer og ubalanse i tyggemuskulatur.

Fredrik Waage

Tannlege

Fredrik tok sin utdannelse ved Göteborgs universitet i 2000. I 2006 tok han over farens klinikk og startet Waage Tannlegesenter AS. Fredrik fikk spesialkompetanse innen implantatprotetikk i 2007, og i 2015 ble han uteksaminert som Master Clinician in Implant Dentistry at gIDE (Global Institute for Dental Education). Utfører både implantatkirurgi og protetikk.

Lars Nordbø

Tannlege

Lars Nordbø tok sin utdannelse ved D.D.S. Program for Poznan Universitet for medisinsk vitenskap, Polen i 2010. Medeier i Waage Tannlegesenter i 2012. Spesialkompetanse innen implantatprotetikk i 2016.

Lars Waage

Tannlege

Lars Waage tok sin utdannelse ved D.D.S. Program for Poznan Universitet for medisinsk vitenskap, Polen i 2008. Medeier i Waage Tannlegesenter i 2010. Utfører implantatprotetikk og kirurgi.

Thea Grass Alvestad

Tannlege

Thea tok sin utdannelse ved Universitet i Bergen i 2017. Etter et år som praktiserende tannlege i Trondheim, ble hun med i teamet vårt.

Marte

Marte Hille

Tannpleier

Anette Torland

Tannhelse assistent

Anette Sele

Tannhelse sekretær

Christina Hølland

 Kontor- og administrasjonsmedarbeider

Elin Lode

Tannhelse sekretær

Anita Søvik

Tannhelse assistent

Lene Therese Olsen

Tannhelse sekretær