Om oss

Menneskene som jobber hos oss har alle én ting til felles: De er svært opptatt av at du skal føle deg godt ivaretatt – helt fra konsultasjon og kartlegging til avsluttet behandling.

Gjennom tett samarbeid med dyktige spesialister, for eksempel innen kjeveortopedi, sørger vi for å gjøre hele behandlingsløpet enkelt og smertefritt for deg som pasient – uansett hva det måtte gjelde. Det er det viktigste – og det har det vært helt siden tannlege Sigurd Waage startet praksisen sin på Kleppe i 1973.

I 30 år drev Sigurd tannlegekontoret før sønnen, Fredrik Waage, tok over stafettpinnen i 2006. I dag er det Fredrik, Lars Waage og Lars Nordbø som sørger for å gi deg en trygg og god opplevelse hos tannlegen.

Forebygging er nøkkelordet

Et sunt smil starter med regelmessig tannkontroll. Det er viktig å sikre at tennene og tannkjøttet er friske. Vi anbefaler derfor årlige kontroll hos oss.

Møt våre ansatte

Vårt fokus er at pasienten skal få den optimale behandlingen. Derfor jobber vi sammen som et team, vi samarbeider med spesialister for å kunne tilby den mest optimale behandlingen til deg. Vi samarbeider også med en osteopat som kan hjelpe med kjeveleddsproblemer og ubalanse i tyggemuskulatur.