Om oss

Waage Tannlegesenter har en lang historie av førsteklasses pasientbehandling. Det hele begynte da tannlege Sigurd Waage åpnet sin praksis på Kleppe i 1973. Etter 30 år bestemte han seg for å la praksisen gå til sønnen Fredrik Waage. I dag drives klinikken av Fredrik Waage, Lars Waage og Lars Nordbø som sørger for å gi dens pasienter den beste og smertefrie behandling .

I 2013 kom tannlege Haakon Skeie Solberg til tannklinikken, etterfulgt av Emanuela Todorova i 2016. I 2017 kunne vi med glede meddele at vi åpnet en ny ortodontisk avdeling i partnerskap med en spesialisten Andrea Bazzucchi.

Møt våre ansatte

Vårt fokus er at pasienten skal få den optimale behandlingen. Derfor jobber vi sammen som et team, vi samarbeider med spesialister for å kunne tilby den mest optimale behandlingen til deg. Vi samarbeider også med en osteopat som kan hjelpe med kjeveleddsproblemer og ubalanse i tyggemuskulatur. Møt teamet:

Team

Bildegalleri

FILLINGS, INLAYS AND ONLAYS

Helfo-trygderefusjon

Som hovedregel må voksne betale utgiftene til tannbehandling selv, men det finnes enkelte unntak dersom du har visse sykdommer, tilstander eller skader. Tannlegen/tannpleieren skal vurdere om du faller inn under noen av disse unntakene, og da har krav på støtte fra Helfo.

Se mer om Helfo her

Info

Forebygging er nøkkelordet

Et sunt smil starter med forebygging og regelmessig tannkontroll. Det er viktig med regelmessige kontroller, for å sikre at tennene og tannkjøttet er friskt og sunt.