Allmenn tannbehandling

Allmenn tannlegebehandling dekker dine generelle behov for orale helsetjenester. Her nevnes rotfylling, fyllinger, trekking av tenner og forebyggende behandling. Ofte kombineres det med estetisk tannlegebehandling med moderne restaureringer og keramiske kroner/fasetter. De er designet for å se og føles naturlig ut og forbedrer eksisterende utseende. Alle prosedyrer utføres med smertefri bedøvelse.

FILLINGS, INLAYS AND ONLAYS

Fyllinger

Får du hull i en tann eller knekker et stykke av tannen vil det være behov for å restaurere tannen.

I slike tilfeller må vi kanskje erstatte den manglende delen av tannen din med et kompositt materiale/ tannfarget fylling, noe som vil gjøre den sterk igjen.

Rotfylling

Får man en infeksjon i roten på en tann, vil det være behov for en rotfylling. Dette er en smertefri prosedyre hvor vi fjerner årsaken til infeksjonen. En rotfylling blir gjennomført i løpet av ett eller to besøk hos tannlegen, dette avhenger av om det er infeksjon eller ikke. I noen tilfeller vil det være behov for krone etter en slik behandling.

FILLINGS, INLAYS AND ONLAYS
FILLINGS, INLAYS AND ONLAYS

Trekke tenner

Selv om tennene våre er ment til å vare livet ut er det en rekke grunner til at det kan være behov for ekstraksjon.Tenner kan gå tapt på grunn av karies, tannfestesykdom (periodontitt) eller traume. Noen ganger sitter visdomstennene fast og kan ikke vokse ut normalt, noe som vil forårsake infeksjoner i tannkjøttet. Ektraksjoner kan utføres raskt og smertefritt ved hjelp av lokalbedøvelse.

Smertefri behandling

På vår klinikk legger vi stor vekt på smertefri behandling, vi gjør alt for at tannlegebesøket skal være smertefritt og trygt. Ved ønske eller behov bruker vi lokalbedøvelse for å gi deg en mer behagelig opplevelse. I noen få tilfeller kan det være behov for beroligende medikamenter før behandling.

FILLINGS, INLAYS AND ONLAYS
FILLINGS, INLAYS AND ONLAYS

Røntgen

Waage Tannlegesenter har et moderne røntgenutstyr som dekker alle behov innenfor røntgenologisk diagnostikk. Vår Orthophos SL 3D tar 3D bilder, Cephalogram (til tannregulring) og panoramabilder. Vi kan da planlegge trekking av visdomstenner og implantatbehandling på 3D modeller av skelettet. Det gir pasienten en veldig sikker vurdering før inngrepet.

Info

Forebygging er nøkkelordet

Et sunt smil starter med forebygging og regelmessig tannkontroll. Det er viktig med regelmessige kontroller, for å sikre at tennene og tannkjøttet er friskt og sunt.