Behandlinger

Allmenn tannbehandling

Generell munnhelse – fyllinger, rotfylling, ekstraksjoner (trekking), rensing, røntgen og forebyggende behandlinger.

Kjeveortopedisk behandling

Vi kan korrigere tannstilling til pasienter i alle aldre ved hjelp av de nyeste kjeveortopediske teknikker, vi bruker både konvensjonell og usynlig tannregulering. Få et rettere og sunnere smil.

Protetikk

Tapte eller skadede tenner kan erstattes med keramiske kroner, broer eller proteser. Det er også mulig å erstatte kun deler av tenner som har frakturert. Vi vil alltid velge den beste og mest vevsbesparende løsningen.

Tannimplantat

Tannimplantater brukes som en erstatning for en manglende rot. De er av metallene Titan og Zirconium og settes i ben som en kunstig rot. De kan være et godt alternativ til bro og protese.

Skallfasetter

Fasettene er skreddersydd porselen -/ glasskeramisk skall. De bondes (limes) til tennenes overflate og gir et nytt og naturlig uttrykk. Dette blir gjort på tenner med frakturer, misfarginger eller emaljedefekter.

Tannbleking

Profesjonell tannbleking er en ikke-invasiv måte å få tilbake tennenes naturlige farge på. Blekemiddelet trekker fargestoffer ut av tannen. Tenner og tannkjøtt må være sykdomsfritt før bleking, og kun godkjente produkter brukes.

Periodonti

Vår tannpleier samarbeider med spesialister innen periodonti for å kunne gi deg best behandling og oppfølgning av tannkjøttsykdommer.

Akutt Hjelp

Vi tilbyr akutt hjelp til pasienter med tannverk, hevelser, infeksjon og/eller traumer.